Shop

Aparate si masini de curatenie pentru firma de curatenie

STW va pune la dispozitie o gama larga de aparate si masini de curatenie profesionale pentru firme de curatenie.

Daca doriti sa va dotati afacerea dumneavoastra cu echipamente profesionale si de calitate va stam la dispozitie.Va vom ajuta in dimensionarea corecta a echipamentelor cat si in train-uirea angajatilor asupra modului de lucru cu aceste aparate si masini de curatenie.

Venim in ajutorul afacerii dumneavoastra cu oferte personalizate. In cadrul acestora vom acorda discounturile corespunzatoare astfel in cat sa puteti avea un cashflow pozitiv.      🙂

Pentru a elimina orice frica a dumneavoastra legata de aceste echipamente va punem la dispozitie si  departamentul de service specializat. Atat pentru aceste echipamente de curatenie cat si piese si accesorii originale direct din fabrica. Precizam ca aceste facilitati le veti avea atat pe durata garantiei cat si dupa aceasta.

Scopul nostru este acela de a ajuta antreprenorii romani in dezvoltarea afacerilor lor prin cresterea calitatii serviciilor oferite catre clientii finali. Aceasta dezvoltare este strans legata de nivelul de dotare cu echipamente profesionale si inovative care ajuta la imbunatinerea perfomantelor afacerii prin diminuarea costurilor si cresterea productivitatii.

Dorim sa legam parteneriate sanatoase si pe termen lung cu clientii nostri. Pentru a putea astfel progresa impreuna si oferi romanilor o viata mai curata si mai frumoasa. Prin aceasta sustinem antreprenorii romani sa dezvolte afaceri de succes cat si servicii de calitate superioara.

Pentru orice informatii tehnico-financiare va stam la dispozitie pentru a va fii alaturi in afacerea dumneavoastra.

Aparate si masini de curatenie

MENU