Shop

Cum facem curatenia in hale, depozite

 

De cele mai multe ori curatenia in hale, depozite este foarte dificila deoarece culoarele cat si spatiile destinate circulatiei sunt destul de inguste ceea ce ingreuneaza accesul cu masini de curatenie. Pentru a rezolva aceasta problema specialistii din cadrul companiei Lavor au dezvoltat o masina de spalat si aspirat pardoseli  Comfort XS-R 85UP destinata intretinerii curateniei pe suprafete mari insa cu dimensiuni foarte bine optimizate. Cu ajutorul acesteia se poate intretine mult mai usor curatenia in hale, depozite a pardoselilor. Cu ajutorul acesteia se optimizeaza totodata consturile de curatenie prin reducerea eforturilor si a cheltuielilor destinate acestei activitati.

Comfort XS-R 85UP este o masina  perfomanta cu volan care poate o suprafata de peste 4000 m2/h. Pentru a putea atinge acesta perfomanta inginerii i-au atasat un rezervor voluminos. Acesta are un volum de 110l pentru apa curata, respectiv 130-155l pentru apa murdara.

Masina Comfort XS-R 85UP este foarte practica si usor de manevrat datorita simplitatii acesteia. Aceasta are un volan ergonomic cu un display atasat. Pe acesta sunt afisate informatii despre nivelul bateriei, nivelul de apa din rezervoare, viteza de deplasare.

Aceasta masina de spalat si uscat pardoseli este alegerea perfecta pentru intretinerea curateniei in orice hala,depozit.

Ne dorim sa traim intr-o tara cat mai curata cu oameni foarte fericiti. Pentru a ne putea atinge acest vis venim in sprijinul dumneavoastra cu oferte personalizate. Pentru acest echipament performant si inovativ de curatenie sau altele de care aveti nevoie.

Daca doriti sa dezvoltati o afacere pentru curatenia in hale,depozite

va suntem alaturi si va sustinem in procesul de achizitie a unui astfel de echipament. Dorim sa sprijinim spiritul antreprenorial si vrem sa va fim alaturi. Va punem la dispozitie oferte special concepute.

Cei care doresc sa dezvolte o afacere in domeniul curateniei prin diferite programe de finantare precum START-UP NATION sau altele asemanatoare venim in intampinarea dumneavoastra cu consultanta specializata. Dorim sa precizam ca avem o experienta de 17 ani pe piata din Romania in furnizarea de echipamente profesionale de curatenie.

curatenia in hale

 

MENU