Shop

Echipamente profesionale de curatenie ideale pentru afacerea ta

Echipamente profesionale de curatenie

Echipamente profesionale de curatenie ideale pentru afacerea ta. Cat si  pentru orice antreprenor care doreste sa isi dezvolte o afacere in domeniul curateniei.

Daca sunteti interesati sa achizitionati echipamente de curatenie prin diferite programe de finantare precum START-UP NATION 2019 sau alte programe similare va stam la dispozitie. Va putem oferi atat consultanta tehnico-financiara cat si alte servicii conexe. Aceste servicii pot fi service specializat pentru aceste aparate de curatenie, training.

Totodata dorim sa precizam ca sustinem si antreprenorii care activeaza deja in acest domeniu al serviciilor de curatenie. In acest scop dorim sa ii ajutam sa isi reinoiasca echipamentele actuale de curatenie.  In sprijinul acestora venim cu oferte personalizate prin care sa facilitam  achizitia unor echipamente  inovative care sa ii ajute in dezvoltarea afacerii.

Viziunea noastra este aceea de a sustine antreprenorii prin furnizarea de echipamente de curatenie inovative si profesionale pentru a putea creste si optimiza calitatea serviciilor de curatenie de pe piata din Romania.

Vrem ca prin aceste actiuni sa sustinem spiritul antreprenorial. Dar totodata si generatia tanara care doreste sa intre in aceasta parte a antreprenoriatului.

Dorim sa va fim alaturi in afacerile dumneavoastra inca de la inceput de drum. Pentru aceasta va putem ajuta la conceperea si alegerea echipamentelor potrivite proiectelor pe care intentionati sa le dezvolati.

 

 

MENU