Shop

Masini aparate profesionale de curatenie Timisoara

Dorim sa precizam inca de la inceput ca suntem printre primii furnizori din Romania de echipamente profesionale de curatenie. De-alungul timpului am dotat diferite afaceri cat si gospodarii cu masini si aparate profesionale de curatenie din Timisoara, cat si din intreaga tara.

Prin aceasta ne-am dorit sa aducem pe piata din Romania echipamente inovative care sa ofere servicii cat mai calitative si cu o productivitate sporita fata de produsele existente.

Pentru a putea elimina temerile sau bataile dumneavoastra de cap, va oferim consultanta gratuita in dimnesionarea si alegerea masinii, aparatului de curatenie potrivit.

Astfel veti putea sa nu risipiti bani pe echipamente nefolositoare sau care sa nu va faca treaba in conditii optime.

Totodata dorim sa precizam ca am fost alaturi de clientii nostri oferindule mentenanta si service. Atat in perioada de garantie cat si dupa aceasta. Pentru a ne putea ajuta clientii le-am oferit atat piese cat si accesorii originale direct de la producator.

In majoritatea cazurilor  piesele pentru aceste masini si aparate profesionale de curatenie din Timisoara le avem pe stoc pentru a putea ajuta clientii sa nu intrerupa fluxul de activitate si ai sustine in prestarea unor servicii de calitate.

Treaba noastra de 17 ani!

Scopul nostru este acela de a ajuta antreprenorii romani in dezvoltarea afacerilor lor. Aceasta o putem face doar prin  prin cresterea calitatii serviciilor oferite catre clientii finali. Aceasta dezvoltare este strans legata de nivelul de dotare cu echipamente profesionale si inovative care ajuta la imbunatinerea perfomantelor afacerii prin diminuarea costurilor si cresterea productivitatii.

Dorim sa legam parteneriate sanatoase si pe termen lung cu clientii nostri. Pentru a putea astfel progresa impreuna si oferi romanilor o viata mai curata si mai frumoasa.

Pentru orice informatii tehnico-financiare va stam la dispozitie. Atat telefonic cat si prin e-mail pentru a va fii alaturi in afacerea dumneavoastra.

 

Masini aparate de curatenie Timisoara

 

 

MENU