Shop

Pompe de spalat cu presiune

Va punem la dispozitie o gama larga de pompe de spalat cu presiune. Aceste pompe sunt de cea mai buna calitate fiind produse in Italia.

Pentru a va inlatura orice griji fata de aceste echipamente va oferim si un intreg departament de service specializat. Acest serviciu il oferim clientilor nostri atat in perioada de garantie cat si dupa aceasta.

Ne dorim ca experienta dumneavoastra cu aceste pompe de spalat cu presiune sa fie cat mai placuta iar in privinta aceasta va stam la dispozitie cu piese si accesorii originale direct de la producator. Piesele si accesoriile pentru pompe le tinem pe stoc pentru a putea economisi astfel cat mai mult timp pentru dumneavoastra.

Aceste echipamente profesionale sunt ideale pentru spalatorii auto, atat cele traditionale cat si cele self-service.

Pompele sunt axiale ceeace le ofera o durata de viata lunga si cu costuri mici.

Treaba noastra in furnizarea de pompe de spalat cu presiune.

Pentru a construi o relatie buna si de durata cu clientii nostri le oferim discounturi personalizate atat la echipamenete cat si la piese si accesorii.

Comform viziunii noastre vrem sa avem un impact pozitiv asupra colaboratorilor si clientilor nostri, contribuind astfel la succesul acestora. Pentru aceasta am decis ca in urma experientei castigate de-alungul celor 17 ani de activitate ca furnizori de pompe de spalat cu presiune  sa le oferim clientilor consultanta gratuita in alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, conform nevoilor acestora. Astfel veti putea evita achizitia diferitelor aparate supradimensionate sau a unor accesorii necorespunzatoare.

Dorim totodata sa precizam ca sustinem performanta si curajul iar pentru aceasta vrem sa fim alaturi de antreprenorii care activeaza in aceste domenii sau doresc sa isi infiinteze o afacere care necesita echiapamente de spalat cu presiune. In intampinarea acestora vom veni cu diferite oferte special concepute prin care sa putem dezvolta parteneriate de succes.

Facem toate eforturile pentru a ajuta antreprenorii din Romania sa atinga performantele scontate.

 

pompe de spalat cu presiune

MENU